Getting Started

Je hebt je eigen ICAMH-account ontvangen! In deze kleine tutorial zal ik je laten zien wat je ermee kunt.

Stap 1

Om in the loggen scroll je op de homepage naar beneden tot je het onderstaande blok ziet. Mocht je dit niet zien, ga dan naar icamh.nl/user

Stap 2

Als je ingelogd bent zie je rechtsbovenin twee nieuwe menu items staan. Als je op 'mijn account' klikt dan krijg je jouw profiel te zien.

Stap 3

Je bent nu op je profielpagina. Hier kan je alle ingevulgde gegevens bekijken. Door op bewerken te klikken kan je informatie toevoegen of veranderen.

Stap 4

Zodra je op bewerken hebt geklikt krijg je deze pagina te zien. Hier kan je al je informatie bewerken. Ook kan je het wachtwoord veranderen, volg hiervoor de instructies op het formulier. De persoonlijke informatie wordt gebruikt in het inschrijformulier zodat je het niet elke keer opnieuw in hoeft te vullen.

Stap 5

De gegevens in jouw profiel worden ook gebruikt voor de leden pagina. Wil je dat er gelinkt wordt naar jouw website? Zorg er dan voor dat deze gegevens ingevuld zijn!

Vragen?

Als je verder nog vragen hebt, twijfel dan niet om een mailtje te sturen naar stef.dewarle@icamh.com of gebruik het contactformulier!